denne koppens historie # 3 New Wave by Villeroy og Boch

Image

New Wave by Villeroy og Boch

Denne er kanskje den mest porche koppen jeg har, den er også kjøpt på en liten Oslotur jeg har hatt alene. På House of Oslo, i danske Illum Bolighus. Det er samtidig den koppen jeg er mest glad for å bare ha én av. Den ser veldig kul ut, som en liten skulptur. Den er god å holde i, og innimellom veldig god til te. Men. Den asymetriske formen gjør at jeg noen ganger får en følelse av å bli vippet ut av ballanse når jeg holder i den og skal drikke av den. Så, hvis jeg har en litt vanskelig dag er denne koppen ikke førstevalget.

New Wave by Villeroy & Boch

God dag med god drikke, i ballanse. Til deg fra meg!

Ellen

4 tanker om “denne koppens historie # 3 New Wave by Villeroy og Boch

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s