de aller beste restaurantene

Image

Ja, vi har planter på denne restauranten, og vi steller godt med dem. Men. Vi lever ikke over evne og vi bruker ikke penger på masse dill. Vi gidder ikke selge mat på annet grunnlag enn hva det er: Bra mat. Og det er det vi har. Basta!

Uten barn kan jeg lete i en evighet etter en god restaurant. Og jeg vil påstå at jeg har teft. Bare jeg har med meg noen som stoler på det. Noen som ikke skal ha fancy interiør på restauranten. Jeg tenker på de restaurantene som får godt fordi maten er god. Maten selger seg selv, år etter år.

Et godt tegn er at restauranten ikke er pusset opp siden den ble laget. Og lysstoffrør. Og servitører som har jobbet der i hele sitt liv.

Min favoritt er en restautrant i Roma. Servitøren fortalte at han kunne huske at det gikk sauer utenfor restauranten. Den lå et steinkast fra Petersplassen. Og det var god mat, og vin. Og Limoncello!

Vi fant en sånn i Sverige. Ikke noe stafasje. Bare akkurat det man trenger. God mat. God pris. Vennlig servering. Gjester. Og disse plantene i inngangspartiet!

I love it!

Hva for restauranter liker du?

God dag, på reataurant eller med hjemmelaget!

Fra Ellen

5 tanker om “de aller beste restaurantene

  1. Jeg fniser når jeg leser beskrivelsen din av hvordan det skal se ut.. og kjenner meg igjen. Jeg drar alltid folka mine inn på sånne steder,og får servert nydelig mat : til de andres overraskelse.

    🙂 Kose deg på «rustikke» restauranter.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s