ikke akkurat en glamorøs rosablogger!

Image

Jeg satte meg til her med solbrillene utenpå vanlige briller, fordi det var så sterk sol og fordi jeg igrunnen ikke har noen gardin på dette fantastiske nye kontoret mitt. Samtidig har jeg et skikkelig rødt øye fordi jeg hadde fått et sandkorn inni øverst over øyelokket, fant optikeren ut. Med en halv tann mistet i omgang med (røsking med, skal det være her) tanntråd, og en lite flatterende ettervekst er det bare å legge ut et kraftig redigert bilde av seg selv!

Riktig god dag, med eller uten småskavanker!

Og PS: Jeg har tannlegetime i dag!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s