chanel – luxus for hvermansen

Image

Chanel nr 67, Rouge Coco Shine, Deauville

Endelig fant jeg en fin en tror jeg. Hallo, hvor vanskelig er det egentlig å finne en fin leppestift? De jeg finner fine er sånne som snarlig går ut av produksjon, og så leter jeg videre. Ja, ikke ustanselig. Det er ikke det jeg bruker livet mitt på. Men noen ganger. Når jeg har ferske feriepenger, og skattepenger og er på en taxfree butikk for eksempel. Da kan en god og vennlig selger få til et godt salg med meg.

I fjor hadde jeg denne uforglemmelige parfymeriopplevelsen:

SÅ TIL DE GRADER FORFØRT AV ALDERSKOMLIMENTER

I år er det turen Sandefjord – Stømstad som har gitt meg lykken. En dame som skjønner at dette kommer til å bli bra for meg, det holder. Som spør om jeg trenger hjelp med noe mer, og som er enig med meg. Som lar meg føle at jeg kommer til å få hjelp og veilednig i parfymeriartikler helt til verdens ende om så skulle være. Ja, det er klart at jeg legger frem mine behov da. Og handler, og føler meg lykkelig. Og, utrolig fornuftig med penger, for tenk på alt hva jeg har spart! Eller stjålet, fra skolebarna og de eldre. Skatten skulle jo gå til dem. Ja, ja, flaten heller altså.

I følge et program om luxusmerker som jeg brukte litt tid på her i vinter er det dette som er luxusmerkenes hemmelighet; at litt av luxusen har hvermansen råd til. En leppestift, kanskje et par solbriller.

Føler du lykke i Taxfree-shoppen?

God dag, taxfree-lykke eller ei!

Fra Ellen

PS: Minner om min gule veske give-away. Jeg trekker vinneren i morgen midnatt!

3 tanker om “chanel – luxus for hvermansen

  1. Reiser uhyre sjelden utenlands, og sminke bruker jeg ikke.. MEN, gikk nesten «bananas» i taxfree-en på vei heim fra Paris i høst, og «vips» så var det fire nye parfymer med meg hjem… 😀

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s