hvor lett er det egentlig å bli avhengig???

IMG_6918

Lar meg forføre altså, med magen og øyet! Og en tier på at den logoen aldri kommer til å bli byttet ut. Makan til perfekt logo!

Vi har vært i Sverige. Vi kjøpte øl og vin og brus på tax free. Og det ble brus jeg drakk. Støtt og stadig. Er det virkelig så lett å bli avhengig av sånne drikker! Coca Cola Zero. Nå må jeg virkelig ta et bevisst valg for ikke å la denne drikken bli fast inventar her i hjemmekjøleskapet også.

Og ungene stakkar, de vennet seg raskt til denne tilgangen de også.

Greit.

Boksene står i kjelleren.

Nå er det vann, med og uten bobler, te, kaffe og litt vin for meg. Som jeg vil ha det. Egentlig. Men det var skremmende lett å skli inn i nye vaner.

Også så ille billig da!

Har du kjent på den dragningen mot sukkervann, med eller uten sukker?

God dag til deg fra meg!

Ellen

4 tanker om “hvor lett er det egentlig å bli avhengig???

  1. Er ikke den stor brusdrikkeren, men jeg merker det at i perioder hvor jeg er omgitt av mye brus drikker jeg gjerne litt oftere. Til gjengjeld for at jeg ikke er så glad i brus har jeg ofte lyst på juce 🙂

    Liker

  2. Altfor lett å bli avhengig..!!..
    Her i huset går det i PepsiMax….. *sukk*

    Men, kanonstilige bokser du har funnet da, kan de scrappes mon tro..??.. 😀

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s