Enda en gul veske. TOSCA BLU. Give-away!

Image

TOSCA BLU veske som give-away

Ja, når jeg skal være helt ærlig så har jeg en annen gul veske også. Gjemt bort i skapet. Som jeg tenkte å gi bort til Fretex. Men så kom jeg på at jeg etter dette gule veskeinnlegget kanskje skulle gi den til en av dere som leser, som kanskje har lyst på/trenger en gul veske. Brukt noen få ganger.

Denne kjøpte jeg nemlig før den fra H&M, og den er mye fjongere. Egentlig. Og dyrere. Men jeg ble aldri komfortabel med den.

Kanskje den er noe for deg?

Skriv deg på under her innen fredag 26. juli, så er du med i trekningen!

God dag til deg fra meg!

Ellen

39 tanker om “Enda en gul veske. TOSCA BLU. Give-away!

 1. Tilbaketråkk: chanel – luxus og lykke for hvermansen | ellens oase

 2. Så kul veske, og den fra H&M var jo også stilig. Jeg sliter bestandig på veskefronten, ender oftest opp med lommebok, nøkler og mobil i bulende lommer, lite ladylike… Er gjerne med i trekningen:)

  Liker

 3. Den var sykt stilig! Perfekt gave til mamma som snart fyller året sitt. Og siden både jeg og mamma fyller året på samme dag, så kan det jo være en gave på deling til begge.. Hehe 😉 Jeg elsker vesker. Det er noe man aldri kan få nok av!

  Turid Helen
  turiiid@hotmail.com

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s