Favorittkopp # 1 PANTONE Universe 630

Dette er nok favorittkoppen min. Den er god å holde i, god å drikke av, akkurat passe tykk i godset, jeg kjenner den varme teen uten å brenne meg, fargen er

Dette er nok favorittkoppen min. Den er god å holde i, god å drikke av, akkurat passe tykk i godset, jeg kjenner den varme teen uten å brenne meg, fargen er mild og fin og blå.

De fleste av oss er glad i en god kopp kaffe, eller te, eller kakao. Jeg er glad i alt det, men drikker allerermest te.

Og det er denne teen jeg drikker, morgen og kveld.

Uansett vær, trist eller glad, vi feirer og trøster og munterer opp oss selv og andre med kopper med noe varmt i. Og det hjelper! Derfor er koppen så viktig, og derfor kjøper jeg bare en av hver. Så brenner jeg ikke inne med 12 kopper som egentlig ikke var så gode å drikke av, og kanskje ikke så pene å se på. Noen kopper holder godt på varmen, andre gjør kaffen kald fort. Det siste er lurt når man bare skal ha en rask kopp før man skal noe annet.

Koppene har blitt små suvernirer, minner fra da jeg kjøpte, eller fikk dem. Ikke store greier. Bare sånn som denne koppen. Jeg var i Oslo i forbindelse med jobb. Jeg avluttet med en tur i House of Oslo og jeg fant denne som jeg syntes var utrolig kul. Siden jeg forsøker å unngå interiørblader, for ikke å innbillle meg at jeg har behov jeg ikke visste at jeg hadde, så hadde jeg ikke sett koppenene før. Men de finnes altså i alle mulige farger, etter malingsfargekart, som har et navn som jeg heller ikke vet. Men dette visste min mann. Han leser interiørblader og kan sånne ting. Og han har mange Pantonekopper på jobben. Jeg har denne ene. Og om den knuser tror jeg jeg må kjøpe meg en ny. Helt lik.

Jeg starter i dag en bloggpostserie som heter Denne koppens historie.

Har du en favorittkopp?

Vil du dele?

God dag med kopp eller krus!

Fra Ellen

4 tanker om “Favorittkopp # 1 PANTONE Universe 630

  1. Tilbaketråkk: denne koppens historie # 2 Kremmerhuset. OG: Ny veskevinner! | ellens oase

  2. Opp til flere.
    Og alle har en historie bak seg, Og sin funksjon 🙂 Noen brukes bare til varm sjokolade (gjerne med krem) og andre er allround-kopper.
    Kommer innom med lenke 🙂
    Ha en fin kveld 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s