Hvor er alle veskene?

For et par år siden begynte jeg å få så veldig lyst på en gul veske. Og i fjor kjøpte jeg drømmeveska – denne gule, på H&M. Og jeg tenkte at den kommer jeg til å se overalt i årevis fremover. Den var i kataloger og den sto utstilt i et titalls eksemplarer på mitt nærmeste H&M.

Image

Det skjedde ikke. Jeg har ikke sett noen andre med denne veska. Mange har sagt til meg at de synes veska er fin. Og de har alle som én blitt veldig overrasket over at den er fra H&M, for de har heller aldri sett den før.

Hvor er alle veskene?

God dag, kanskje med en fin veske fra innerst i skapet ditt!

Fra Ellen

7 tanker om “Hvor er alle veskene?

  1. Tilbaketråkk: enda en gul veske. TOSCA BLU. Give-away! | ellens oase

  2. Ja, den var kjempefin! Har heller aldri sett den før. Jeg er litt sånn at jeg samler på vesker, men bruker dem lite… Tar som regel mobilen og lommeboken og nøklene i lomma. Må skjerpe meg og bruke dem litt mer!

    Liker

  3. Jeg er vel ikke en veskedame. Jeg har to vesker som jeg veksler på å bruke, en stor og rommelig, som jeg får plass til både litt lesestoff i punktskrift og mye annet av det jeg har bruk for og sånt som bare tar opp plass. Den andre vesken er en sånn ryggsekktype som er liten og grei å ha på ryggen. Begge to er svarte. Kanskje jeg skal kjøpe meg en i en annen farge også.

    Cecilie

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s