Det er jeg som er dronninga av forhåndsbestillingenes verden. Nå!

Jeg har blitt noe jeg aldri trodde jeg skulle bli. En sånn som digger forhåndsbestilling. Pre-booking. Og betaling. Jeg har bestilt en svensk stuga. Jeg har bestilt båt med plass til bil. Jeg har til og med bestilt frokostbuffet, og betalt den på forhånd. Og det kjennes fantastisk.

I mitt forrige liv, da jeg var student i en evighet og levde og reiste på lavt budsjett med bare meg selv og litt mer i bagasjen elsket jeg å ikke ha en plan. Å se hva som skjedde. Bli kjent med noen underveis, bli med dem om jeg ville. Lete og finne en bortgjemt restaurant i Roma. En som ikke var pusset opp siden 50-tallet, med lysstoffrør i taket. Med en servitør som kunne fortelle at da han startet som servitør så gikk det sauer utenfor restauranten. En restaurant som ligger et steinkast unna Petersplassen.

Image

Bildet er fra Blue Village på Kypros for to år siden. En sliten liten skrott. Litt sutrete. Men med småbarnsfamilier på alle kanter er det ingen som løfter på øyelokket av den grunn. Veldig greit!

Men, det er jo ikke sånn at jeg har sluttet å være den jeg var før. Men på reise med barn fortoner ting seg litt annerledes. Når det blir sånn som på bildet over da er det greit å ikke lete etter et sted å spise, eller stå i kø!

Liker du å ha planen klar på forhånd eller er du en type som elsker impulsive opplevelser?

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s