D.I.Y. not my cup of tea. Or?

IMG_6662

Jeg drar ikke frem malingsspann i tide og utide. Men. I 17. mai-helga var jeg i en svensk butikk der de hadde brukt en gammel dør med glass over til bord. Og det var skikkelig fint. Jeg har etterhvert fått et lite og tilbakevendende kaos i blandingen av kreative bloggting og private familieting som har en tendens til å hope seg opp i stua. Der ses det også på TV, og det er litt forstyrrende for tankeprosessen, akkurat som regninger og ukeplaner og jobbting er det. Så jeg har lurt en stund på om jeg ikke bare skal lage meg et lite kreativt penthouse i det rommet som egentlig bare brukes av gjester, siden barna våre liker å sove og ha tingene sine på samme rom.

Idag fant faren min og jeg denne gamle døra godt gjemt et sted her på gården. Den kom ned fra et loft, og nå er den vasket. Jeg fant også frem disse to bukkene som jeg en gang malte sort. De er bortimot et tyvgods. Fra Oslo kommune. Jeg jobbet på et lekesenter som skulle legges ned. Det var da man så smått opprettet skolefritidsordninger. Jeg snek med meg disse to, en av gangen på trikken hjem til Grünerløkka. Ja jeg snek ikke på trikken, men jeg smuglet med meg sisse små dingsene. Nå kommer de til nytte igjen!

Nå er maling kjøpt inn (takk darling!), bukkene skal få litt ny svartfarge siden det skinner rødmaling igjennom. Dørbladet skal få være som det er. Jeg skal bare få tak i et passende plexiglass.

Er du en Do It Yourself type?

8 tanker om “D.I.Y. not my cup of tea. Or?

 1. Tilbaketråkk: » Mitt selvskapte hyllesystem

 2. Tilbaketråkk: D.I.Y skrivebordet mitt er ferdig! | ellens oase

 3. Ser for meg at det blir et stilig bord. Jeg har gjort mye oppussing og fixing gjennom årene. Det jeg er mest stolt over er å lære meg å legge skiferheller noen år tilbake når jeg hadde kjøpt meg rekkehus. Jeg syntes det var så gøy at jeg ordnet like godt naboens gårdsrom ferdig når hun var på ferie. Ønsker deg en flott sommer Ellen.

  Liker

 4. Dette bordet blir sikker supert. Jeg er ganske handy selv og noen ganger får jeg ånden over meg og setter i gang. Det siste store var vel egentlig muren for tre år siden, men den var ekstra artig å få til fordi alle mente at jeg ikke kom til å lykkes. Nå for tida er jeg mest kreativ på syfronten.

  Liker

  • Men altså, hva er det med forl som må si til andre at de ikke kommer til å lykkes. Greit med advarsler når det gjelder basehopping og ballansering på line over Grand Canyon, men en mur!

   Jeg liker godt å se folk bryte grenser og har observert deg sy den aller første lille saken som jeg tror var en sånn pose til å ha poser i, great work gil!

   Liker

 5. Jeg er nok ganske så inne i «DIY» (norsk; GDS…). Det er utrolig mye du kan pusle med om du vil – og tør å prøve. Sommeren er tida for oppussing hjemme hos meg. I fjor pusset jeg opp entreen. I sommer har jeg pusset opp rommet til en av ungene. Tapet, klikkgulv og maling. Juksa det til. Paps hater å pusset opp, så det er liksom blitt min jobb. Selvgjort er velgjort, eller i alle fall unnagjort…. 🙂
  Neste prosjekt: Husvask, utvendig. Juhuu!

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s