søte, rare ting vi har og bruker

IMG_6646

Dynker og stryker i solskinn!

Denne gamle flasken det en gang var eplemost i bruker jeg til å dynke tøy. Før hadde jeg et dampstrykejern, så arvet jeg et gammelt strykejern etter min oldemor uten damp. Det er tungt, men nett og spisst, og kommer inn i alle kroker. Denne flasken sto i huset da vi flyttet inn. Farmor brukte den til å dynke sitt stryketøy med. Den har en propp som sprer vannet på toppen. I kork og plast. Den sprer ganske ujevnt, så jeg kunne egentlig ha hatt vann i en bolle og spredt det utover med fingrene mine som en som går og sår frø for hånd. Men jeg liker den og bruker den, en gang i halvåret circa, når jeg stryker. Flasken er en sånn som farmor og farfar pleide å få presset eplene sine på. Altså de leverte epler og fikk eplemost på flaske tilbake. På disse flaskene som ikke fantes i butikken.

Jeg liker godt sånne små rare saker som er til nytte, som er enslags egen liten oppfinnelse som ingen andre har.

Har du en søt og rar liten ting du vil fortelle om?

God julimorgen og dag til deg fra meg!

Ellen

PS: Har du lyst til å gi bloggen min flere lesere kan du gi den et lite klikk i denne bloggkonkurransen!

2 tanker om “søte, rare ting vi har og bruker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s