– se! Jeg blomstrer, og hurra for meg!

Image

Peoner og roser. Alltid i blomst 29. juni!

Låter det litt i overkant? Vel. Jeg jobber nå 80%, og det har jeg tenkt å fortsette med. Jeg har ferie. Resten av familien har ferie.  Jeg er med på en god prosess på jobben. Jeg har jobbet meg strukturert og målrettet frem mot ferien, uten å bli avbrutt av uforutsette oppgaver. Jeg har ferie uten stressende tanker om hva som burde vært gjort. Jeg har gjørelisten klar for hva jeg skal ta fatt på når jeg er tilbake i jobb om fem uker. Jeg har veldig ferie, med bare gode tanker om jobben min.

Hagen blomstrer. Ugresset også. Det har jeg tenkt å la det fortsette med til jeg får lyst itl å gjøre noe med det.

Det er lørdag og det er meldt sol.

Jeg har bursdag i dag.

Hurra for meg, jeg har aldri tillat meg å være så stolt av hva jeg har fått til noen gang tidligere. Hurra for at jeg tillater meg å være stolt. Det er en seier når man har Janteloven i ryggmargen.

Jeg er veldig tilfreds og takknemmelig.

Det anbefales.

Gir du deg selv fortjente klapp på skuldra av og til?

God dag, bursdag eller ei!

Ellen

PS: Bloggen min har blitt mominert i The Independent Blogger award. Hvis du vil gi bloggen min litt blest kan du kan du stemme på den her.

12 tanker om “– se! Jeg blomstrer, og hurra for meg!

 1. Jeg gikk glipp av bursdagen din. Masse gratulasjoner sånn på etterskudd.

  Jeg tror det er lurt å ta et skritt tilbake og fryde seg over at et eller annet er utført. Sånn får jeg energi til å sette igang med neste oppgave.

  Liker

 2. Hurra på etterskudd fra meg! Jeg synes du er ei fantastisk dame (sånn jeg kjenner deg fra bloggen altså), og at du fortjener en klapp på skuldra er jeg ikke i tvil om 😀
  Klart det er viktig å gi seg selv anerkjennelse, høyt og tydelig! Jeg tenker ofte på at jeg skal være et godt forbilde for barna mine også på dette området, da er det gjerne litt lettere å si fornøyd «nei nå har jeg jammen vært flink!» eller «jeg er ordentlig stolt av meg selv nå altså!».
  Ha en strålende ferie, klem fra KristinB

  Liker

 3. Gratulerer så mye med dagen Ellen, og ikke minst blir jeg veldig glad for å høre at du nå er så mye bedre:-) Kjenner igjen følelsen.
  Jeg nyter også nå en herlig ferie, vi får bare nyte den til fulle.
  Klem fra Sigrid

  Liker

 4. Gratulerer med dagen! Ønsker deg en superdeilig lørdag i din blomstrende hage! Sitter her på terrassen med en diger sommerblomstret kopp med glovarm kaffi og en mengde uleste blogginnlegg, – og min hage blomstrer også! Det er duket for en lørdag med intens insekt/blomst-fotoshoot i hagen. 🙂

  Liker

 5. Hipp hurra for deg!!
  Så flott Ellen, gleder meg på dine vegne både med jobbinga og den gode følelsen! ♥
  Ta ferie og NYT den!! (fem uker hørtes deilig ut!! 😀 )

  Og, gratulerer så mye med dagen!! Nyt den også! 😉

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s