det eneste jeg misunner menn

Bilde

Her er jeg veldig enig med Gro Harlem Brundtland, jeg ønsker ikke at jeg skulle vært mann på noe vis. Jeg tror ikke livet ville vært bedre eller enklere om jeg var mann. Bortsett fra når jeg går ut av dusjen. Da hender det at jeg skulle ønske at det bare var å riste på lokkene, ta frem ei t-skjorte og en olabukse, og vips: Klar for det meste! Eventuelt supplere med litt voks i håret.

Leste et intervju med Gro i Tara da jeg var på mitt sommerbesøk hos fotpleier Beatha på Aurora Senteret. Egentlig for å lese om Gros liv og bragder, Gro som jeg beundrer stort, – og litt for å forberede meg til skolestart og temaet: Kvinner som forandret verden. Blar meg videre til et intervju med feminist og blogger Marta Breen i samme magasin. Og sannelig står det ikke noen flasker med negllakk på arbeidspulten hennes. Så ja, vi kommer ikke utenom  palett og sparkel mange av oss damer.

Når det kommer til fotpleie så er det et sikkert tegn på sommer. For meg. Nå er sommeren her, og jammen har jeg fått ferie i dag også. Hvor deilig er ikke det?

Nå mangler bare et sommerbad. Tror det må bli på lørdag.

Hva er et sikkert sommertegn for deg?

God aften, ferie eller ei, til deg fra meg!

Ellen

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s