en viktig og egentlig selvsagt gave til de som jobber med barna våre!

Ønsker du å vise de som jobber med barna våre en gest av takknemmelighet? Den beste praktiske gaven foreldre kan gi meg som jobber med barn er å merke alle klær. Da kan alle som finner en vott på gulvet gi den til rette person med en gang. Det gir mer plass til de viktige tingene som skal skje i en barnehage eller skole.

Merkelapper får du billig og enkelt hos flere firmaer. Jeg bruker disse:

Alfaprint Askeladden

Mange har i dag så god økonomi og klær er såpass billige at det er ikke så farlig for om noe blir borte. Men for barnet er det vifktig at alt ligger på riktig plass, det sparer alle for mye frustrasjon. Og for personalet som holder orden på opp til 40 barns eiendeler er det helt essensielt!

Takk!

2 tanker om “en viktig og egentlig selvsagt gave til de som jobber med barna våre!

  1. Jeg er så glad for at foreldrene på min skole er flinke til dette. Dette gjør mange ting så utrolig mye enklere, både for liten og stor. Hos oss er det nå blitt helt naturlig at også barna sender rett vott til rett adresse når de finner en på villspor. Dette er læring, ikke bare til orden, men også til empati og ansvar. Også er det så kjekt når foreldrene slipper å kjøpe nye votter (eller gortex-jakker, for den saks skyld) hver uke.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s