en fin fotograf

Monicareklame

Monicas utvalgte

En fin fotograf kan man trenge av og til. Uten at det koster det hvite ut av øyet. Og ikke for det – jeg mener man skal ta betalt for en jobb. Men det er helt uoverkommelig for de aller fleste å bruke fotograf når det er så dyrt. Sånn er det bare. At fotogtafer trenger inntekter skjønner jeg og. Men nå er jo jeg kunde da, så jeg opplever det fra den andre siden. Om fotografen er profesjonell eller amatør spiller i grunnen ingen rolle for meg, bare bildene blir bra.

Etter at Facebook kom, og etterhvert som jeg har jobbet med bloggen har jeg blitt litt mer avslappet til å legge ut bilder av meg selv. Jeg skal lett innrømme at den første gangen jeg lastet opp et profilbilde til Facebook fikk jeg helt hjertebank. Det føltes så langt unna den Jantelovkulturen jeg tydeligvis er en del av, og jeg måtte virkelig snakke til meg selv. Jeg sa:

– Kom igjen nå Ellen, ta frem amerikanærn i deg, og ikke vær så sjølopptatt at du ikke kan legge ut et bilde av deg selv, bjuda på!

Bildene jeg har lagt ut er stort sett tatt av min mann eller mine barn. Og det blir litt sånn; ta bilde av meg nå’a! Det blir aldri særlig vellykket fordi jeg føler det ganske ukomfertabelt å være helt naturlig foran kamera, med mindre det står noen på den andre siden av objektivet og forteller meg hvor flink jeg er til å være meg. Jada, sånn holder man altså på her i livet.

I forbindelse med en publikasjon som trolig kommer, så fikk jeg behov for å proffe opp bloggen litt. Og ikke minst møte leserne mer ansikt til ansikt. Så jeg kontaktet Monica som er en venninne fra langt tilbake, men som jeg ikke har sett på mange år. Jeg har sett henne på Facebook, og hun har også sin egen fotoblogg. Hun ville ta bilder. Og på siden her kan du se noen av dem. De er tatt i ruinene av rundkirken utenfor Tønsberg bibliotek, og redigert til en glanset verson av virkeligheten. Det må innrømmes. Jeg synes likevel de ble ganske naturlige i uttrykket, og jeg føler at de er meg. Og det er jo bare meg det er nøye for, egentlig.

Så takk så mye Monica!!!

Her er Monicas blogg: http://monicafo2.blogspot.no

og epost: monica67@gmail.com

Happy photographing!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s