og vinneren er!

Random org trakk nettopp to vinnere av min Beklager, jeg må være mamma give away – det føles jo ikke som min akkurat, det er jo Karianne som har skrevet boka, og Cappelen Damm som har gitt den ut. Men. Altså, jeg fikk to bøker til å gi bort. Og her er vinnerne. Det ble nummer 8 og nummer 14. Marianne Rusten og Heidi hadde disse loddene. Gratulerer så masse til dere begge!

Jeg sender bøkene i posten og trenger adressene deres på epost til ellenroberga@gmail.com

Finfin lørdagskveld til alle som leser!

Ellen

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s