give away! Beklager, jeg må være mamma!

Image

Jeg har fått to bøker av Cappelen Damm til dere som leser ellens oase, og har lyst på boka: Beklager, jeg må være mamma! skrevet av Mammadamebloggforfatteren Karianne Gamkinn. Jeg fikk et eksemplar i forbindelse med utgivelsen også, og leste den sporens. Jeg er glad Karianne tar mammadillemaer til et nytt nivå ved å trekke frem alle de motstridende ønsker, behov og viktigheter som oppstår rundt mammarollen. Og papparollen. Det er fint å ikke være alene. Kjenne at det er noen der ute som elsker å være med ungene sine, som elsker å jobbe, som ser at de to «darlingsene» ofte er uforenlige.

Vil du ha boka legger du igjen et spor her. En kommentar gir et lodd. Har du lyst til å dele bloggen min med andre kan du scrolle deg nedover og finne et innlegg du liker, og dele på Facebook eller andre sosiale medier. Del i vei og du får 2 lodd til! Skriv hvor mange lodd du tar og eventuelt adresse om du ikke har egen blogg!

Dette har jeg skrevet om boka før:

jeg leser: Beklager, jeg må være mamma!

en bokbloggkommentar til: Beklager, jeg må være mamma!

Jeg trekker fredag om en uke, 7. juni!

34 tanker om “give away! Beklager, jeg må være mamma!

  1. Tilbaketråkk: nye vinnere av Beklager, jeg må være mamma! | ellens oase

  2. Tilbaketråkk: om å være sin egen strengeste dommer | ellens oase

  3. Tilbaketråkk: en deilig bivirkning av å ha barnevakt | ellens oase

  4. Tilbaketråkk: å nå sine mål | ellens oase

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s