LP nostalgi

20130508-211025.jpg
Noen ganger tar jeg frem LP platene. På vei hjem fra jobb i dag hørte jeg The Pretensers, og kom på den gamle gode plata jeg har, som kanskje har forvillet seg inn i en annens platesamling, for akkurat her har min kjære og jeg vanntette skott. Men se hva jeg fant! Donna Summer, – og her er Love is in Control, Mystery of Love, The Woman in Me, and oh my goodness, de sparte ikke på bassen på den tida!
Og plutselig er det fest i stua, men jeg er hjemme alene. Så det blir ikke akkurat intens dansing, men for en gangs skyld savner jeg stuegardiner mot veien.
Så tenker jeg på den gang min venninne og jeg fant opp det innsnevrede festbegrep; for det trengs bare to for å kalle det en fest! Det er leeeenge mellom hver gang jeg fester frivillig. I morgen kommer hun. Tror vi må skeive i gang noen LP plater.

Har du noen LP plater på lur?

En tanke om “LP nostalgi

  1. LP-platene står faktisk i hylla i stua… 😉
    Må riktignok innrømme at de ikke er så veldig ofte i bruk, men det hender vi mimrer.. 😀
    Hørtes veldig deilig ut å skru opp og svinge seg rundt helt alene, ikke bry deg om naboene du!! 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s