The Final Countdown – og Ja, vi elsker

badebrødre

Når jeg sitter og skriver dette bader gutta. Det er lørdag ettermiddag. De har vært på tennis og vi skal snart i selskap. De har badet i en time tror jeg nå. De har fått et glass vann der inne. Jeg har hørt dem skravle nesten ustanselig. Litt småkrangling og kjefting. Da jeg var innom for å hente noen vaskede klær til oppheng sa han eldste: – Det her er koselig da! Det var han som ikke hadde så lyst til å bade. Han begynner å bli stor, ville kanskje heller dusje. Men han lille sa at han ønsket han store med. De har sunget «The Final Count Down». Nå synger de «Ja, vi elsker».

Det fine med barn er ikke bare å være med dem, men å være ved siden av det livet de lever. Oppleve at de har sine ting de elsker å drive med, sine måter å gjøre ting på, og sine sanger de har lært seg – uten at jeg alltid forsår hvordan det gikk til.

God søndag, gjerne med en sang!

3 tanker om “The Final Countdown – og Ja, vi elsker

  1. Det der er så godt tenkt og sagt. Det er noe med det mylderet og alle påfunnene og alt de tenker og vil og ikke vil og alt som jeg aldri hadde kommet til å tenke på eller putte inn i dagen min dersom jeg hadde hatt dagene mine helt for meg selv. Hver eneste dag myldrer det av SÅ MYE. Og jeg får være midt oppi det. Litt sliten og frustrert noen ganger – men veldig veldig heldig!! 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s