dropskunst

Image

Dette kunstverket er laget av drops. Blå drops. Kunstneren har pakket inn drops i blå cellofan. Dropsene veier til sammen like mye som kunstneren og kjæresen veide til sammen. Kjæresten døde i fjor. Av AIDS. Man kunne ta med seg et drops hjem. Det gjorde Therese og jeg. Så nå har jeg en del av et kunstverk hjemme. Jeg har aldri opplevd at man kan ta med seg en bit av et kunstverk hjem før.

Utstillingen heter Døden & Kjærleiken og den finnes på KODE – kunstmuseene i Bergen. Kunstverket er laget av Felix Gonzalez-Torres.

Og det gjorde stort unntrykk på meg. Derfor deler jeg det med deg.

Utstillingen varer til 2. juni.

Har du sett kunst i det siste?

3 tanker om “dropskunst

  1. Det kunstverket har jeg hørt om, men det er vel spist opp før jeg får kommet meg ned til det. Annen kunst har jeg ikke vært i nærheten av. I dag serveres det gratis vafler på alle Jokerbutikkene. Ha en fin lørdag.

    Cecilie

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s