starstruck by Trinny & Susannah!

Image

Trinny & Susannah live in Tønsberg 2.05.13

ImageImage

I går var Trinny & Susannah i Tønsberg for å lansere kjolene de har laget i samarbeid med Holmestrandfirmaet FLOYD by Smith. Til tross for helsideoppslag i lokalavisa var det forbausende få som møtte opp for å være i nærheten av celebritetene. Men jeg var der!

Siden jeg ikke tok bilde av Morten Harket i London vinteren 1986 da Take on me lå på topp på alle lister, har jeg nemlig blitt litt mindre kul og litt mer avslappet.

For meg er Trinny & Susannah er to ekte feelgood damer, og jeg gråter alltid en skvett når jeg ser hvordan de får damer med elendig selvtillit til å blomstre. Det jeg liker er at de viser hvor fine alle egentlig er, og hvordan man kan gjøre det beste ut av seg selv uten å skjære i, sprøyte inn, eller slanke.

For livet er her og nå. Det begynner ikke en gang i fremtiden hvis man kanskje har forandret på kroppen sin.

De fikset og tuperte, hentet kjoler og sa dzzzzarling og føvn (phone) og sånt som jeg elsker ved det britiske språket. Og de var skjønne og pågående og inderlige som på TV. Og de var ganske vanlige. Seit litt med å gå på høye hæler i nedoverbakke. Og det liker vi, når de glamorøse viser seg å være aller mest som deg og meg!

De skulle kle opp damer som hadde vunnet en konkurranse på Facebook, og så videre med fly til London. Så det hele var over på en time. Jeg stirret uhemmet og fotograferte og synes det var skikkelig stas å få en nær virkeligheten opplevelse med Trinny og Susannah..

Hva med deg, du begynner kanskje ikke akkurat å grine av å se to damer kle av og på noen andre damer? Eller er du også Trinny og Susannah fan?

2 tanker om “starstruck by Trinny & Susannah!

  1. Jeg så alltid programmene før, men jeg ble så pinlig berørt av engelsken til de norske deltakerne at jeg ikke orket å se programmene fra Norge.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s