my little bumb

Fligh bag

Jeg setter pris på å bo i et lovregulert land. Og jeg stoler på at de som har besluttet regler og lover har god innsikt i områdene de har regulert. Jeg krangler ikke på fartsboten fordi jeg synes det er for lav fartsgrense, og at lovgivende myndigheter er idioter. Jeg tar ansvar for å ha glemt meg bort, kjenner at det svir og betaler. Det er hedigvis lenge siden sist jeg fikk en sånn.

I helga fikk jeg en zip-pose til å ha lip-glossen min i da jeg skulle ut og fly. Det er vanskelig for meg å forstå at den posen gjør verden tryggere. For å prøve å gjøre litt ut av det har jeg kjørt med denne posen utenpå lip-glossen i veska mi, i bilen vår, hver dag på E18 til jobb denne uka. Det virker litt overdrevent kanskje. Men litt gøy.

Blir du irritert eller lattermild av de zipposene?

Og PS: Jeg la toalettmappa i håndbagasjen og overhøre alle anmodninger over høytalerne om å legge flytende væske i poser på vei hjem fra London i fjor. Akkurat dét synes jeg var litt flaut.

En tanke om “my little bumb

  1. Frykten for væske… Hvis jeg vil bombe et fly kan jeg sikkert få det til med 1 dl væske også. Hvis jeg ville. Sliter ennå med å komme over at de kasta shampoo-flaska mi – igjen. Hukommelse er noe herk.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s