kur mot dårlige impulskjøp i vårsola!

20130418-140643.jpg

Jeg har skiftet sesong i skapet. Høyhalser i ull ligger i dvale i en plastkasse på loftet, og lysere farger og lettere stoffer er på plass. Det gir meg tro på en ny vår og hjelper meg å ikke gjøre impulskjøp jeg ikke har råd til når varmen kommer. Jeg har oversikt og vet hva jeg trenger å kjøpe. Ingenting faktisk. Ikke sko, ikke klær. Hold on be strong!

Får du handlesug når vårsola titter frem?

5 tanker om “kur mot dårlige impulskjøp i vårsola!

 1. Jeg fikk også masse garderobeinspirasjon da jeg byttet til sommerkjoler i skapet mitt, men det er en stund siden nå. Akkurat nå er jeg faktisk lei av alle klærne mine – og særlig kjolene! De fleste av dem har jeg hatt i mange år. Jeg synes kjolene mine aldri går av moten jeg! (Sikkert fordi jeg har mye vintage…). Det er vel både bra og dårlig 😉 Kan ikke huske sist jeg kjøpte meg noe nytt. Også bra og dårlig 😀

  Jeg trenger vel egentlig ikke så mye heller. Eller har råd…
  Men en trenchcoat i god kvalitet burde jeg hatt. En som ikke krøller så sykt mye når jeg har sittet på toget…og den skulle jeg gjerne ha funnet i Paris, det ville gitt meg en ekstra god følelse når jeg hadde den på meg! :0)

  Fin helg til deg! :0)

  Liker

   • Jepp. Jeg hadde i mange år en fra B-young som kostet 800. Den ble stygg med en gang og jeg var aldri fornøyd med den. Så leste jeg et sted: «hvorfor ikke kjøpe trench av de som fant den opp. Da trenger man bare kjøpe en trench i sitt liv.» Så da gjorde jeg det. Selv om det svei. Den er fra Burberry! En sånn tynn type!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s