glad gutt

 

Image

Ferietid er scrappetid for meg. Total avkopling fra andre tanker. Bare bilder og farger!

Eller gut. Ble nynorsk her da jeg bare hadde en – t igjen…

Disse bildene er fra barna og jeg togloffet til København i sommer. Jeg tok de med til Botanisk hage, fordi jeg elsker gamle orangerier, – ekte drivhus i støpejern og glass. Her kan du se skilpadder som folk har satt ut fordi de av ulike grunner ikke kunne ha de hjemme lenger. Få trodde de kunne overvintre. Det gjør de!

Togloffing med barn anbefales, hvis du selv synes det er gøy da!

 

4 tanker om “glad gutt

  1. Kjempefin LO!
    Togloffing har jeg liten erfaring med, både m og uten barn, men Botanisk hage i København husker jeg fra vi var der på skoletur med gartnerklassen den gang da…(i -85). Hvis jeg hadde vært rik og hatt stor hage ville jeg hatt et drivhus a la Claus Dalby sitt nyeste! 😉

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s