Jeg var villig til å bestikke

Blesølen

Vaffel, kakao, pølse, kake og drops. Med en femtilapp i lomma gikk denne skituren glatt. 4.5 kilometer hver vei. Jeg håper vi får minst en lang skitur i påsken også. Hva er det med oss som absolutt skal gå så langt? Ja ikke vet jeg. Men jeg digger tanken på at barna skal like å være med.

Liker du å gå langt?

7 tanker om “Jeg var villig til å bestikke

 1. Etter å ha vokst opp m foreldre som i beste mening dro meg med på skiturer så sant d var snø og muligheter for det, er jeg blitt en som hater å gå på ski!! Jeg fikk både kakao og appelsiner når vi var på tur, men jeg fant aldri skigleden… God påske! 🙂

  Liker

  • Ja, jeg er redd for det altså. Og det å finne den rette balansen er ikke alltid lett. I dag ville de snu etter en kilometer, men endte med å gå samme tur som over. Og veldig fornøyde etterpå. Rett eller feil? Det store dilemmaet i mye barneoppdragelse.

   God påske uten ski Pauline!

   Liker

 2. Jeg synes ikke det er viktig å gå langt..Man skal kose seg på tur. Da får man lyst til mer tur. Tror jeg.
  🙂 God påske ,kjære deg.
  Klem og klem og atter klem

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s