Pappas gutt

Image

Denne lille og store gutten har alltid vært pappas gutt. Når pappa er hjemme da. Jeg duger helt greit når det er bare meg her. Men er pappa hjemme så er det bare ham som gjelder. Den eneste fordelen jeg har hatt av det er i de minst to årene han måtte på do akkurat i dét vi hadde fått middagen på tallerkenen. Da kunne jeg sitte og spise varm mat, mens faren satt utenfor toalettet og ventet. For det MÅTTE han.

Så. Det er ekstra hyggelig at jeg fikk elsklingens første valentinkort. Det er det aller søteste valentinkortet jeg noengang har sett, helt objektivt sett, hehe.

Og det står til Mamma fra Waldemar. Hvis det ble litt uklart…..

Har dere pappa – eller mammabarn, eller fordeler det seg ganske jevnt?

God uke!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s