hobbyprosjekter – ut av enslags plan

Kit-mosaikk

Scrappekit – mosaikk. Litt sterke farger her. Ser ut som det er veldig mye rødt. Noe er rødt, annet er rosa eller orange. Har redigert litt mye her ser jeg. Sånn ser det ut da. Egenproduserte kit til layouter.

Dette er en mosaikk av mine små kits. Kits med scrappesaker. Så om du ikke er e scrappebransjen så er kanskje ikke denne bloggposten noe for deg. Eller kanskje den er det. For selvledelse er selvledelse, enten vi snakker jobb eller hobby.

Jeg har skiftet fremgangsmåte for hvordan jeg lager layoutene mine. Og jeg synes det er mye morsommere sånn som jeg gjør det nå. Jeg lager meg rett og slett små pakker med rester og dingser og papir og pynt som jeg synes passer sammen. Putter i en pose og legger det i en skuff. Så finner jeg frem kitene og bildene mine en dag jeg skal scrappe. Og da kan det virke litt låst, men et annet ord for låst er begrenset, eller avgrenset. Da utfordrer jeg meg selv til å bruke bare de tingene som er den aktuelle posen. De siste layoutene jeg har laget har blitt til på denne måten.

Det er gøy å sette sammen kitene, det er et lite kreativt arbeid i seg selv. Og når jeg føst da skal scrappe så er det veldig greit, Ikke noe leting i blant alt jeg eier og har. Det var slik jeg gjorde det før. Startet med bildene, og så lette blant litt av hvert. Det er MYE jobb for hvert prosjekt.

Hvordan planlegger du dine prosjekter?

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s