et lite arbeidslag

Bakegutta

Dette betyr mye for meg: At barna samarbeider om felles prosjekter eller mål. Her er det en femårsdag på gang. Og vi baker på ordentlig. Barna er med fra begynnelse til slutt. Det er fint og koselig når vi er sammen om sånne ting. Og jeg tenker at det ruster dem til å bli bra pappaer, kjærester eller kollektivmedboere en dag.

Det er en ny ting for oss at barna bidrar på denne måten. For som Maria Montessori sa:

Voksne arbeider for å få et arbeid gjort. Barn arbeider for arbeidets egen skyld.

Og det hører med til historien at barna ikke visste at jeg kunne bake boller. Det kan jeg, men jeg gjør det altså så godt som aldri, fordi jeg synes det er så godt, spiser alt for mye og får veldig vondt i magen. Ja, sånn er det bare.

En tanke om “et lite arbeidslag

  1. Herlig! Nå angrer jeg på at jeg ikke tok bilder da jeg lagde kanelboller sist mandag. Det var en evighet siden sist, for nettopp samme grunn som du oppgir. 😉 Og det blir nok lenge til neste gang – men kos var det! Ha en nydelig helg! jeg tror pinadø jeg skal unne meg litt tid i scrappekroken!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s