sunday sketch at Studio Calico

Regine Ute

Mer scrapping. Dette er min koble-helt-ut av-verden aktivitet. Nå har jeg vært hos Studio Calico og hentet inspirasjon. Jeg digger deres produkter og ikke minst deres måndedlige kit. Jeg har måttet ta en pause der nå fordi jeg mottok mer enn jeg brukte. Så nå bruker jeg det jeg har. Det kan være mye inspirasjon i det også.

Her er en av mine to nieser på utedo sist sommer. Jeg er så fornøyd med å ha fanget dette øyeblikket av sommer og tyll, gummistøvler og smil.

3 tanker om “sunday sketch at Studio Calico

  1. Det var en kjempfin LO! Jeg måtte le her om dagen da jeg leste en artikkel i Aftenbladet
    (http://www.aftenbladet.no/nyheter/lokalt/stavanger/Na-skal-klarne-vare-hjemmelagde-3123859.html)
    da en Norli medarbeider sa at nå var Scratchbooking helt ut. Hi,hi! Om det var butikkmedarbeideren eller journalisten som bommet på ordet vites ikke – men jeg tenkte mitt. Scrapbooking er da ikke dødt! Die hard scrapperne handler selvsagt ikke scrappebøker og scrappeutstyr i bokhandelen! Nettet ruler! Studio Calico kitene er himmelske! Jeg jobbet i scrappebutikk i 4 år, og har scrappeutstyr til 4 liv, så jeg prøver også å bruke opp det jeg har nå før jeg handler nytt. Men å slutte med papirhobby? Never! 🙂 You go girl!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s