det enkleste ER det beste

Enklest

Dette er kjøp som gjør meg lykkelig:

  • Nye raggsokker
  • Nye blyanter
  • Nye viskerlær

Barna får blyanter, viskelær, pannal, blyantspissere og diverse i premier og gaver. MEN: Det er jo sjelden skriveredskaper som fungerer. For å få en fin skrift som kan viskes ut med et viskelær som ikke bare drar blyantskriften ut i en eneste svart masse, så må man ha ordentlige skrivesaker. Gode blyanter og gode viskelær. Her snakker vi om investeringer til under 50-lappen.

I dag har vi flottet oss med både tre og fire viskelær. Og jeg kjenner at det gir meg en herlig lykkefølelse. I søpla med viskelær som ser ut som en regnbue, en fotball og en fugl.

Ja også er det blyantspissere da. De må være av den typen som er like enkle som dette snorreviskelæret som ser likedan ut som det alltid har gjort.

God dag med spisset blyant, og viskelæret parat!

Jeg reklamerte for disse blyantene for en stund siden.

Men de er ikke noe gode å skrive med altså, selv om de SER utrolig kule ut. De er runde og det gir ikke noe godt grep. Til barna kjøper jeg litt forskjellig tykkelse, noen sekskantede og noen trekantede. Det er mye som tyder på at de trekantede er best for å etablere et godt grep.

Og kjære deg om du har skolebarn og ungene bruker pennal på skolen. IKKE gi dem penner med fjær på og diverse annet som tar all konsentrasjon fra det arbeidet de skal gjøre.

Det enkleste er det aller, aller beste!

En tanke om “det enkleste ER det beste

  1. Elsker skrivesaker og notatbøker. Henger igjen fra barndommen. Fikk alltid nytt tegneutstyr til jul… Ah, og det å brette frem første side i en ny kladdebok på skolen. #denfølelsen – for å si det twitterish. 😀

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s