Noen skikkelig fine kommentarer

Denne uka har jeg fått noen skikkelig fine kommentarer, som jeg må ha litt frem i lyset, og snuse litt ekstra på. Jeg vil gjerne takke en ekstra gang for kommentarer som virkelig muntrer meg opp til å fortsette med blogging, og kanskje skrive mer. Her er den siste tidens høydepunkter for meg – men først må jeg advare mot at dette for noen kanskje blir litt for mye av det gode. Så er du allergisk mot selvskryt, STOPP lesingen nå!

Irmelin Drake underviser i ledelse på Høgskolen i Vestfold, blant annet i coaching og ledelse. Denne kommentaren er svar på en kommentar jeg la igjen i en av hennes bloggposter: Positive tilbakemeldinger:

Ellens blogg er bare helt gull og hun skriver dritbra. Veldig stolt over at hun har vært student hos meg og skrev seg til A i faget. Hurra for deg og dine skriverier, Ellen!

Irmelin Drake til min bloggpost en gang ville jeg bli journalist:

Jeg også elsker hvordan du skriver og så er du så klok – ikke på en besserwisseraktig måte, men på en fin ettertenksom og lett og ledig måte! Jeg vil gjerne at du blir forfatter og skriver bok,  jeg kommer garantert til å kjøpe og verden vil bli et bedre sted å være med din stemme spredt ut til enda flere!

Joanna skrev dette og mer, til min bloggpostunnskyld og jeg elsker deg er to sider av samme medalje:

Å si unnskyld og å være tilgivende går dessuten hånd i hånd. Elsker dette sitatet: “The willingness to forgive is a sign of spiritual and emotional maturity. It is one of the great virtues to which we all should aspire. Imagine a world filled with individuals willing both to apologize and to accept an apology. Is there any problem that could not be solved among people who possessed the humility and largeness of spirit and soul to do either — or both — when needed?” (G.B. Hinckley)
Så både å be om unnskyldning og å tilgi krever styrke. I vårt samfiunn ser man ofte på ydmykhet som en svakhet. Jeg tror ydmykhet krever styrke.

Takk og takk fine rause damer! Sitatet til Joanna går også inn blant mine favoritter!

Neste bloggpost blir:

DETTE ER KJÆRLIGHET! eller noe i den duren, Valentine en dag etter!

En tanke om “Noen skikkelig fine kommentarer

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s