Elvis

20130127-083815.jpg
Det er elleve år siden akkurat nå når jeg skriver dette at jeg ringte Thomas fra sykehuset og sa at nå blir jeg kjørt ned for å ta keisersnitt. Babyen var ute 20 minutter senere. Ei venninne jeg har som er gynekolog og har sånne situasjoner som en del av jobben sa: – Å ja, men da hadde de god tid!
Og der var du, min fine, fine unge. Hva skulle vel livet vært uten deg, og den glade lillebroren som sitter inntil deg i senga og venter på at du skal pakke opp.

Pappa og jeg elsker dere høyere enn himmelen og tilbake!

2 tanker om “Elvis

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s