søndagsfavoritt: Fretex

Image

Jeg har trikset litt med fargene her – som vanlig, det er egentlig en konjakkfarge

Jeg har vært på salg, uten at jeg visste om det. Jeg fant dette skjørtet på Fretex til 69 kroner trodde jeg. Da jeg kom i kassa viste det seg at det kostet 20 kr.

Passer til denne blazeren fra Ralph Lauren, og jeg kjenner en duft av vår når jeg tenker på det!

Det fine med å handle brukt er at der finnes perler som jeg gikk glipp av da de var in, dessuten er det som fremdeles har god kvalitet når det selges brukt, det har god kvalitet.

Handler du brukte ting av noe slag?

3 tanker om “søndagsfavoritt: Fretex

  1. Ja. jeg elsker å handle brukt. Billig og miljøvennlig og noen ganger til en god sak. Det er tre ting på en gang 😉
    Jeg har noen bomkjøp..men de kan jeg jo gi videre..
    🙂 God søndag!

    Liker

  2. Yes! I år har jeg shoppestopp på nye klær og sko, men brukte er ok. 😉 I London i november pløyde jeg meg gjennom masse vintage butikker og kom hjem med en kjempefin sekstitalls veske og et par gule Dr. Martens støvler. Hovedregelen min når jeg kjøper noe, nytt eller gammelt, er at det må kunne kombineres med minst 3 andre plagg jeg allerede har, og for hvert plagg eller skopar som kommer inn i huset, må noe tilsvarende ut. Det blir noe færre bomkjøp sånn, og ihvertfall færre ‘jammen den var jo så billig, det gjør ikke noe om den ikke var helt perfekt…’ kjøp.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s