lørdagsgodis: blyanter

Image

Orla Kiely blyanter

Image

Jeg er en blyantelsker. Jeg liker å bruke blyant i avtaleboka mi, for da kan jeg viske ut. Jeg liker å bruke blyant til andre notater også, når jeg har en for hånden. Jeg liker friksjonen mellom blyanten og papiret, og jeg synes skriften blir penere med blyant enn med kulepenn. Fint også med filtpenn eller fyllepenn, men blyantskrift er det noe spesielt med.

Disse blyantene så jeg på en blogg tidlig i høst. Jeg pleier å kjøpe pakker med tolv til barna og meg sånn engang i året, men så kom jeg plutselig over disse i en bokhandel, betalte lykkelig for moroa, kom hjem, og oppdaget at de var runde! Det ser pent ut, men det er ikke så ergonomisk godt å skrive med synes jeg. Må nok gi disse blyantene en sjanse likevel, de er jo så pene!

Hva liker du best å skrive med?

5 tanker om “lørdagsgodis: blyanter

 1. Tilbaketråkk: det enkleste ER det beste | ellens oase

 2. Jeg skriver lite for hånd..finmotorikken min er ganske preget av Ms..
  Når jeg skriver,liker jeg blyant..det kan viskes,som du sier.
  Nå er det nye prosjektet mitt å trene meg opp finmotorisk..så har kjøpt to nye penner som ligger godt i hånda..Jeg burde nok gjort som deg.kjøpt blyanter.. 🙂
  Ha fin helg,kjære deg.

  Liker

 3. Så fiine blyanter!!
  Jeg liker også å ha en blyant ‘for hånden’, har t.o.m. en bitteliten en i lommeboka, hvis jeg bare «må» notere noe eller redigere handlelista eller… Jeg er vanligvis ikke så nøye på hvordan de ser ut, bare de er gode å skrive med, men disse var jo skikkelig fiine! 🙂
  Riktig god helg!!

  Liker

  • Lommeblyant høres lurt ut!
   Nå er skiltet ditt endelig ferdig, jeg tenkte du skulle få det opp før jul, men det baller alltid litt på seg i den tida. Nå ligger det her, og jeg håper du liker det. Var inne og kikket på scrappingen din og skiltet er laget etter inspirasjon fra scrappestilen din. Det er ikke så stramt som vårt, runde bokstaver i kursiv for eksempel……
   Så skal få det sent!

   Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s