leonardo formidler kroppsideal

Madonna Leonardo Madonna 2Jeg ringer julen inn med et skjønnhetstips fra renessansen. Alle kvinner ble malt med veldig lange nummer to tær på den tiden. Det ble ansett som svært vakkert. Lange lemmer generelt og da i særdeleshet tåa ved siden av stortåa.

Her er madonnaen og barnet, og kanskje er det Anna, Marias mor foran. Jeg ble så fjetret av denne tåa at jeg glemte å feste meg ved resten av bildeinneholdet. Sånn går det når man lar skjønnheten blende seg!

Disse bildene tok jeg i Louvre i høst, og kunstneren er Leonardo da Vinci.

Med det lar jeg julefreden nesten senke seg. I morgen eller en av dagene etter det har jeg tenkt å blogge om noe jeg så godt som ikke kan. Hvis jeg tør. Vi snakker videoblogging, hehe.

Håper du har det fint der du er.

God Lillejulaften til deg fra meg!

Ellen

5 tanker om “leonardo formidler kroppsideal

  1. Suser innom for å ønske deg god jul..Og jammen serverer du fine bilder med nydelige tær.( Jeg har lang andretå! ;-.))

    Håper din jul blir fredelig og fin Ellen,
    Klem herfra

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s