mitt juleønske –

images-73Jeg ønsker meg denne boka til jul. Så mye at nå har jeg bestilt den. Jeg tar ikke sjansen på å ikke få den, og satser på at barna synes det er en like grei løsning som i fjor – at de gir meg en gave jeg allerede har skaffet.

Det er denne boka. raushetens tid av Kathrine Aspaas.

For et par helger siden var jeg på en stor konferanse på Fornebu i to dager. Der var 400 mennesker fra hele Norden. Konferansen het Mindfullness for Barn og Unge. Der var det mange etter Wirkola opplevelser. Kathrine Aspaas skulle hoppe til sist, hun avsluttet hele konferansen. Med brask og bram og en fantasktisk sang. Men før det snakket hun om boka si. Raushetens tid. Bakgrunnen for den, at hun har jobbet som økonomisk kommentator i Aftenposten, at hun var lei av å ha fokus på noen kanskje kunne ha gjort noe galt. Hun ville flytte fokus fra misunnelse til raushet.

Hun flagget dette at våre barn kommer til å etterspørres sin EQ mer enn sin IQ. At omtanken er den nye effektiviteten. At sårbarhet er styrke:

– Sårbarhet er fødestedet for innovasjon, kreativitet og forandring. Sårbarhet er vårt mest presise mål på mot!

Så ja, jeg er helt overbevist. Jeg må lese den, og jeg må eie den!

I fjor skrev jeg dette om min ønskebok:

Alt en mamma ber om til jul – egentlig.

Kan jo røpe at jeg ønsker meg det samme i år. Bortsett fra boka, den har jeg, og den er fin!

Har du noen planer om en spesiell gave du ønsker deg til deg selv?

6 tanker om “mitt juleønske –

  1. Tilbaketråkk: om å være sin egen strengeste dommer | ellens oase

  2. Mindfullness .. fint.
    Du vet han fyren som ffår meg gjennom yoga på treningssenteret? Han er mindfullsness menneske..Han kaller det oppmerksomhets trening . Jeg liker tankene. Og liker det du nevner også. Så fint: «Sårbarhet er vårt mest presise mål på mot»…

    Håper søndagen din er fin.
    Klem herfra

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s