Fint i november – hopp i havet

Image
Sjøen er mørk og kald nå, så hopp i havet! Såååå deilig å komme opp!

Det finnes et lite hus. Som heter Aasgaardstrand Kvindelige Badeselskab. Mange av mine blogginnlegg er skrevet der. Der kan man bade, finne ro og skrive. Jeg er der oftest alene. Jeg har egen nøkkel. I morgen tidlig skal jeg ned og sette på badstua, jogge langs havet mot Borre og tilbake igjen. Så er det bading, og badstu, og kanskje bading igjen, og en dusj. Og kaffe. Med flere fine badedamer. Å bade i november. Det er friskt. Det er kaldt i vannet nå. Men ikke kaldere enn i lufta, tror jeg. Så det kaldeste er å gå fra badehuset og ut i vannet. Etter badet kjennes det varmt. Går bare i badedrakt da!

Det skal sies at jeg bare dukker nå, mens jeg holder meg i rekkverket. Det er ikke noe svømming på meg vinterstid. Det er en restart av kroppen, den slapper av og sender endorfiner rundt i kroppen – her er jeg på litt tynn is altså, men jeg tror i allefall det, for det kjennes så bra!

Les mer i disse postene om vinterbading!


Posted

in

by

Comments

4 svar til «Fint i november – hopp i havet»

  1. Bente avatar

    Du fikk meg til å begynne å jogge. Flere ganger i uka.
    Is-bading?
    Nei.

    Kos deg imorgen. Det høres vidunderlig ut.
    🙂

    Liker

  2. ellens oase avatar

    Jeg var en skikkelig frossenpin før jeg begynte med dette. Nå er jeg varm! Er ikke du venninne med Randi Elisabeth? Bare å hive seg med!

    Finfin helg til deg Pauline!

    Liker

  3. Pauline avatar

    Isbading (eller helårsbading..) er nok ikke noe for ei pingle som meg, men jeg er full av beundring for dere som klarer å gjennomføre det! Riktig god helg!! 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!