Fint i november – hopp i havet

Image

Sjøen er mørk og kald nå, så hopp i havet! Såååå deilig å komme opp!

Det finnes et lite hus. Som heter Aasgaardstrand Kvindelige Badeselskab. Mange av mine blogginnlegg er skrevet der. Der kan man bade, finne ro og skrive. Jeg er der oftest alene. Jeg har egen nøkkel. I morgen tidlig skal jeg ned og sette på badstua, jogge langs havet mot Borre og tilbake igjen. Så er det bading, og badstu, og kanskje bading igjen, og en dusj. Og kaffe. Med flere fine badedamer. Å bade i november. Det er friskt. Det er kaldt i vannet nå. Men ikke kaldere enn i lufta, tror jeg. Så det kaldeste er å gå fra badehuset og ut i vannet. Etter badet kjennes det varmt. Går bare i badedrakt da!

Det skal sies at jeg bare dukker nå, mens jeg holder meg i rekkverket. Det er ikke noe svømming på meg vinterstid. Det er en restart av kroppen, den slapper av og sender endorfiner rundt i kroppen – her er jeg på litt tynn is altså, men jeg tror i allefall det, for det kjennes så bra!

Les mer i disse postene om vinterbading!

4 tanker om “Fint i november – hopp i havet

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s