grand opening med gi bort og gode greier!

Skiltet henger ved siden av døra!

Hurra og velkommen på ordentlig til min nye blogg! Hjertelig velkommen!!!! Dette har vært en lang prosess for meg, ikke så aktivt deltagende i den hele tiden akkurat, det er ikke sånn. Men jeg har lenge vært nysgjerrig på WordPress, bare syntes at det har sett så tungvint ut alt sammen. Men denne gangen kom jeg rundt!

 

Og så er jeg veldig forundret over at det var så enkelt å imortere den gamle bloggen. Et tastetrykk så var 700 innlegg og alle kommentarene med på lasset! Nå er jeg tilknyttet Facebook, Twitter, Bloglovin’ og blogglisten fra denne bloggen. Så det er bare å adde og dele og linke. Blir selvsagt kjempeglad for all mulig hjelp til å spre bloggen min.

Så hvorfor denne flyttingen? Jeg fikk dette spørsmålet i forrige uke og kjente etterpå at svaret mitt var ganske ullent. Det koker egentlig ned til at jeg synes et er gøy å sette meg inn i sånne ting – og få det til, at jeg liker å pusle med utforming og farger, og at der er fristende å ha flere muligheter å boltre seg i når muligheten ligger der.

Så til min gi-bort. Det er et dørskilt. Som jeg tenker at du skal få i hus før jul, du som vinner. Det lages av min kjære mann, og jeg reklamerer for hans firma i den anledning. Skiltes kan fås i forskjellige farger, med den teksten du ønsker.Den siste grunnen til ellens oases hamskifte er at jeg hadde behov for et paradigmeskifte innholdsmessig. Paradigmeskifte blir et litt vel overdrevent ord her, men det var fristende å bruke det, for det er ikke så ofte det føles naturlig. Jeg har lyst til å jobbe mer med hvert innlegg, og heller poste sjeldnere. Bloggen min startet som en scrappeblogg, og det har den for det aller meste vært, med noen anekdoter om livet med barn. I det siste har jeg hivd meg ut i et par diskusjoner, blitt delt på VG nett – flere fiske mammaer – og jeg har skrevet kronikk på oppdrag fra NRK ytring – Kvinner som rakker ned på kvinner. Å mene noe som noen oppfatter som kontroversielt har jeg merket at er ganske krevende, men også veldig gøy, og fristende å gjøre mer av.

Du kan vinne et skilt - til å skru opp utenfor døra - og fortelle hvem som bor innenfor

 

Final Touch

REKLAMEBYRÅ, WEB OG PRODUKSJON

Final Touch er en totalleverandør innen reklame. Vi tilbyr grafisk design, websider, digital skilting og har egen produksjonsavdeling for skilt, folie, bildekor og messestands. I tillegg har vi egen nettbutikk for standard reklame- og informasjonsmateriell.

Ring oss gjerne på telefon 333 99 400, ingen oppdrag er for store, og ingen oppdrag for små

Eller sjekk ut Final Touch sin webside

Får å få et lodd er det bare å legge igjen kommentar under her. Lik gjerne siden min på Facebook. Det får du også et lodd for . Om du skulle være så ellevill at du lager et eget innlegg for min gi-bort, og re-lansering av ellens oase, så belønner jeg deg med 10 lodd! Faktisk.

Happy sharing og god søndag til deg!

15 tanker om “grand opening med gi bort og gode greier!

  • Så koselig at du er innom her Mariann! Denne konkurransen min har gått ut, men du kan klikke deg inn på Final Touch i lenken over her om du vil kjøpe skilt. Eller du kan sende meg en mail med teksten du ønsker og farger så kan jeg videresende!

   Takk for hyggelig kommentar!

   Klem til deg og, åper alt vel med deg og dine!

   Liker

 1. Hei og gratulerer med «ny» blogg!
  Jeg vil gjerne være med i trekninga om det kule dørskiltet – vårt gamle i 70-talls hvit og blå keramikk-stil har nemlig ikke plass til navna på de tre nyeste familiemedlemmene 😀 Klem fra KristinB (kristinbodin ætt hotmail.com)

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s