søndagsfin – ballerinas fra Repetto

Esken er et lite eventyr i seg selv, like perfekt som de
Apple legger sine produkter i.
Med en liten magnet som klikker lokket
 på plass, sukk!

Jeg har nylig oppdaget og forelsket meg i ballerinas. Ballerinasko. På min Paristur kom jeg over en Repettobutikk. Og siden jeg har lest om denne skoen på flere blogger, så – da ble det kjøp altså. Sorte, enkle, og med en liten hel.

Rose Repetto hadde et lite verksted ved siden av den parisiske opera. Der startet hun i 1947 produksjon av tåspissko til balleten i operahuset.

Ti år senere begynte hun å produsere ballerinas inspirert av danseskoene. De fås i alle varianter, og nå har også jeg et par! Kjærlighet ved første prøving, myke og gode, laget av noen som vet hvor skoen kan trykke.

Prøvde noen i blå lakk også. De var så fine! Men de hadde ikke flere igjen i min størrelse.

Er du en Repettoelsker vet du kanskje hvor man kjøper dem på nett. Vil du dele?

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s