123 blogg for bra – bedre og skikkelig bra blogg

Thomas Moen: 123 blogg_

Denne boka har jeg fått av Cappelen Damm. Helt ærlig hadde jeg tenkt at jeg skulle lese igjennom den, og gi den videre her som give away rett etterpå. Nå ble det sånn at halvveis i boka så jeg at jeg har en stor jobb å gjøre med å utvikle bloggen min. Jeg har mye å sjekke ut, teste, vurdere, og velge om jeg skal bruke.

Jeg kommer til å trenge denne boka en god stund. Så får vi se om jeg noen gang blir klar til å gi den videre. I mellomtiden vil jeg tipse deg som leser og blogger om en kort og konsis bok med supre tips. Den er laget for både nysgjerrige, nybegynnere og eksperter.

Har du lyst til å utvikle bloggen din?

Løp og kjøp!

Det var Hilde M – Lykkelig med liten som vant min bok – give away; «Kven er snillast av far og mor?» Gratulerer!!!

Send meg adressen din så kommer boka til deg!

3 tanker om “123 blogg for bra – bedre og skikkelig bra blogg

  1. Tilbaketråkk: allerede gitt bort | ellens oase

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s