du er fin som du er du mamma!

Ikke akkurat som jeg er, da men
Ines de la Fressange sier:
«Wear make up every day, your family deserves to see you at your best too!»
Barna mine sier:
«Men hvorfor sminker du deg nå, du skal jo ikke på jobben i dag? Mamma du er jo fin nok som du er!»»
Og hva sier jeg? At alle har rett.
Og at jeg nettopp har utløst et sånt gavekort, og svidd av noen flere kroner på å revitalisere huden min. Og at når jeg ser meg utenfra så ser jeg en dame med litt forsiktig panikk. For å se gusten og grå ut.
Så jeg er litt lykkeligere etter besøk blant plingplong-musikk og stearinlys. Skulder- og nakkemassasje. Men når jeg ser det røde ansiktet, der huden skal SKIFTES, tenker jeg JEEEZZZESSSS, er vi helt duster?
Hva tenker du?

6 tanker om “du er fin som du er du mamma!

 1. Hei Mandagsmor! Jeg har ikke kommet inn i bloggen din på lenge fordi jeg ikke får tilgang. MEN: Takk for at du har anbefalt min blogg i Google! Og invitert meg. Jeg jobber med å finne ut av en del praktiske og foreløbig usynlige ting i forhold til bloggen min. Det er mye å finne ut av og ta stilling til. Takk for at du kommenterer og er aktiv!

  Liker

 2. Jeg pleier ikke sminke meg til hverdags. Jeg sminker meg til fest. Eller hvis jeg er syk. En gang jeg hadde sminket meg var det en liten prins som sa: Du ser ut som en dame. Er du syk,eller skal du i selskap? Jeg liker barn. De ser! ;-)Ha fin søndag,Ellen..Med eller uten sminke.

  Liker

 3. Sminke er klær. Jeg føler meg ikke påkledd før maskara viser hvor vippene mine er… En vanesak, – som jeg elegant dropper når jeg er på hytta eller har en gjemme-seg-hjemme-dag. Da er det deilig å dr.. i hvordan en ser ut. Men ungene? Tja, de er fornøyd bare jeg ikke skifter personlighet! Husker godt at jeg syntes mamma'n min var toppers – sminket eller usminket, iført finkjolen eller malebuksa. Men jeg sminker meg vanligvis hver dag for min egen del. Kjenner meg litt mer "fresh" når hår og sminke er under kontroll.

  Liker

 4. Her er datter helt fortvilet over sin mors totale mangel på sminke. Jeg har hatt sminke på meg, så gar fått positive tilbakemeldinger om hvordan det så ut men det hjelper ikke. Føler meg helt dust med sminke og har følelsen av å kle meg ut. Så her er det all natural. Er nok fordi mamma aldri brukte sminke og i ungdommen ble det aldri til at jeg begynte. Har dog en plan om å la mine døtre få sminke seg og kommer til å be snille tanter om hjelp til opplæringen.. Og for å si det sånn så er eldste på seks godt igang og innpakket tilbursdagen ligger både sminkeskrin og neglelakk.

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s