kven er snillast av far og mor – en bok give away

Kven er snillast av far og mor av 
Inger Bråtvedt. Illustrert av
 Thomas Nordby

Jeg har fått denne lille fine boka av Flamme forlag. Den tar opp temaer foreldre berøres av, som nærvær med barna, og hva er det egentlig å være snill?

I denne billedboka er Knut på sykehus. Far er med ham hele tida. Mor er på reise. Hun er mye borte. Mor er på reise hele tida når Knut er på sykehus. Når Knut kommer hjem er mor der. Med ei diger pakke til Knut.

Kven er snillast av far og mor?

En mye mellom linjene bok. Gir tanker til meg som forelder også.

Gjør jeg alltid ting fordi jeg mener det er rett i forhold til barna? Gjør jeg noengang ting rett og slett for at jeg vil at de skal synes at jeg er best i hele verden? Klarer jeg alltid å være raus når minstebarnet gråter etter pappa, og det er helt fullstendig upraktisk at det er pappa som blir med på badet?

Har du lyst på denne boka? Jeg gir den bort til en av Ellens Oases lesere!

Legg igjen en kommentar her, og bli følger av bloggsiden min på Facebook. Så har du plutselig to lodd!

Jeg trekker en gang etter søndag 4. november, så innen kl 24.00 søndag må du være med!

God vinnerlykke til deg fra meg!

Ellen

6 tanker om “kven er snillast av far og mor – en bok give away

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s