paris og art nouvaeu

Utrolig hva som faktisk eksisterer. En helt vassekte art nouveau restaurant, som for meg så helt inntakt ut. Dette er arkitektur fra hundre år tilbake. Jeg kommer til å vise mer av denne stilarten, metrostasjonene fra samme tidsepoke. Helt utorlig grønnfarge på det malte treverket. Egentlig ikke så fin i seg selv den grønne malingen synes jeg, men så ser det så flott ut likevel! Med speil og blyglass og fliser hele veien. Deilig å se på pene ting! 
Restaurant Bouillon Racine

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s