NÅR MAN ABSOLUTT MÅÅÅÅ BADE

Iskalde steiner mot bare føtter, blir varmt etterpå!!

Havet slår mot land – og kanskje mot en forkjølelse!
På de andre bildene har jeg jukset med varme filtre. Så høstgrått er det egentlig, med skumtopper.

Badehuset i Åsgårdstrand, der man kan gå rett inn i varm dusj. Og Badstu. Himmel på jord!

De siste to åra har jeg badet i sjøen minst en gang i uka, året rundt. Jeg har ikke vært forkjøla i løpet av denne tiden. Faktisk. Siden omtrent påske 2011 har jeg spist ett fedd hvitløk om dagen. Pluselig en dag i august hadde vi glemt å kjøpe hvitløk. Hvitløken fikk ikke en så lang pause. Men badingen har av ulike grunner uteblitt siden august. De tre siste ukene har jeg vært forkjøla. Så. I dag måtte jeg bade. Selv om jeg var gjennomkald på forhånd.

Jeg trippet utover våte steiner i vind og sno, i badedrakt. Helt alene. Fordelen når det er så surt i lufta er at det ikke er særlig kaldere i vannet. Ble ikke svømming altså. Bare dypping. Men nå er blodsirkulasjonen på topp. Så spent på om forkjølelsen slipper taket. Spedde på med litt sjokolade med chilli for sikkerhets skyld.

Har du et triks for å holde høstforkjølelsen unna?

En tanke om “NÅR MAN ABSOLUTT MÅÅÅÅ BADE

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s