CASATREFF – LAYOUTER

Lua mi

Blir ikke mer moro enn med en pappeske! 
Far sjøl har fått drømmehatten.
En afganer fra gamle dager

Skolefoto

Med NRK Puls på besøk

Forrige helg var jeg på CASA treff. For damer som er hakta på papir, kutting, liming, klin og klæsj. Der traff jeg mange fine folk. Damer. Som jeg har fulgt med på hva driver med på den kreative fronten i lang tid.

Det var der jeg var med på fotokurset med Marianne Hope også. Fint påfyll. Jeg er allerede mye mer fornøyd med bildene mine. Gøy med apper og filter!

Jeg gir bort to måneder med leiefilm i høstmørket.
 Kommenter i dette innlegget for å bli med i trekningen!

3 tanker om “CASATREFF – LAYOUTER

  1. Å takk Randi Elisabeth, så koselig at du sier det! Ja det var helt toppen det kurset, og veldig gøy å treffe Linda endelig. Så det er hun du er til sæters med! Klem til deg og:))

    Liker

  2. WIIII så gøy å se deg scrappe igjen Ellen:) og som det står på den nederste – bra å ha sin egen stil:) Såg bildene Linda hadde tatt, og det så ut som dere hadde et kjekt fotokurs. Håper Linda vil dele med oss neste gang vi skal til seters 😉 Klem:)))

    Liker

  3. Ser ut som du har kost deg med Casa damer :-)Jeg er bare innom for å si at jeg synes du var så flink på tv.Og jeg synes det er så fint at noen tenker som deg i forhold til barns valg! Prinsen din er forøvrig nydelig.:-)God helg!Klem sørfra

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s