OM KVINNERS FØLTE PRESS OG DÅRLIGE SAMVITTIGHET

Lånt fra Tinteguri denne også

Jeg tenkte jeg skulle skrive noe om dette temaet. Og lenke til Tinteguris innlegg om samme tema. Men da jeg gikk inn for å lenke leste jeg hennes innlegg på nytt. Det er så kanonbra at jeg bare deler det og ingenting mer:

«Flink pike» – syndromet. Bare for kvinner?

God lesing!

Og så gir jeg bort to måneder med leiefilm – om det er noe for deg!

5 tanker om “OM KVINNERS FØLTE PRESS OG DÅRLIGE SAMVITTIGHET

  1. Takk for link – kjente meg igjen i mange av punktene hennes – man må outsource, prioritere. Mannen min og jeg deler på oppgavene, gutta må trå til, og mye kutter jeg ut. Sånn må det bare bli.Ha ei fin helg!(Har sett noen søte rosa sko på diverse nettsider – stas:)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s