Den fineste tittelen i hele verden

I bryllupet vårt holdt min kjære en tale til meg. Der takket han meg for at jeg hadde gitt ham den beste tittelen han kunne få, nemlig PAPPA!- Dét MÅ være den aller beste tittelen i hele verden, sa han. Det ble applaus og gode smil. Så fortsatte han: – Ja det må være den aller beste tittelen i hele verden, kanskje med unntak av MAMMA da.

Så ja, alle mammaer og pappaer der ute: Tittel og ansvar på høyt nivå, med livet og fremtiden i hånden. Og er man tante, eller onkel, så kan det innebære ansvaret som betyr den store forskjellen for et barn. Eller nabo. Eller lærer. Bestemor. Bestefar. Eller venn. Eller en som bare går forbi, som hilser, nikker, vinker, møter noens blikk, sier unnskyld meg, eller takk. Alt ettersom.

God dag som viktig menneske!

2 tanker om “Den fineste tittelen i hele verden

  1. Fint innlegg og det er sant:) Jeg er tante og selv om tantebarna mine er bare 1 og 3 år, har jeg forstått at det er stort ansvar. Spesielt når det gjelder eldstemann som ser opp på meg og tar etter alt jeg gjør:)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s