DUFTEN AV PARFYME

ô de Lancôme fra Lancôme 
Eau Dynamisante fra Clarins
Knowing Estee Lauder
Er du en parfymeentusiast? For meg er parfyme en liten dæsj av luksus i hverdagen, som får meg til å føle meg bittelite grann glamorøs i det jeg dusjer den på, og det liker jeg.

Dette er mine to favorittparfymer Eau Dynamisante, og Ô de Lancome. Fra lang lang tid tilbake. Og så har jeg denne festparfymefavoritten Knowing fra Estee Lauder som har blitt alt for tung etter at jeg fikk barn, og ikke lenger oppholder meg i røykfylte lokaler. Jeg bytter alltid på disse to første, fordi jeg ikke finner nye til å utklasse mine favoritter. Jeg liker lette, friske parfymer. Har du noen forslag til fornyelse?

Jeg skal nemlig snart ut og reise – til PARIS!, så Tax Free shoppingen roper litt på meg. Den røde flasken begynner å bli tom, så skal jeg nå tilbake til den grønne, eller blir det ny duft denne gangen? Estee Lauders Knowing blir det ikke, jeg har festparfyme for resten av livet i skapet!

En tanke om “DUFTEN AV PARFYME

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s