HUSFARBLOGGING: "TA BILDE A MEG ‘A!"

Her fanges øyeblikket! Neida, det er bare jug, han måtte flytte seg
flere ganger før vi fikk til riktig lys! Så Ellens Oase har full regi!

Da jeg skulle til å ta bilder av barna som hadde plukket bjørnebær sa han far sjøl i huset ivrig: «Ta bilde a meg a’, når jeg gjør husarbeid!» Så her dokumenterer jeg en vanlig ettermiddag. Far rensker en litt svidd gratengform med restemat, som han derpå samvittighetsfullt resirkulerer i matavfallsboksen. Kjenner at jeg er i ferd med å opprette en ny blogg-sjanger: «Reality – blogging fra kvardagslivet».

11 tanker om “HUSFARBLOGGING: "TA BILDE A MEG ‘A!"

 1. Can not wait! Jeg planlegger en Parisisk handlerunde etter boka du tipset om – stil guiden. Gøy å reise på kartet og på nettsidene til butikkene hun anbefaler.Fin helg til deg og Karianne! Klem

  Liker

 2. Yes MAM! Vi har TO! Som har vært fulle siden 2004 circa. ….så inntil vi får brukt komposten på plantene fortsetter vi med den kommunale ordningen. Nå ble jeg inspirert av deg til en joggetur i morgen, takk Bente!!

  Liker

 3. Fantastisk flott bilde! ;-)Jeg regner med at du har egen kompost også!Hm..jeg har ingen bilder av kjæresten min som lager mat..selv om han er utrolig bra på gjøre det!:-) God helg..jeg er på vei på joggetur 😉

  Liker

 4. Haha, så koselig:) Vi har litt samme tendenser her i huset;) Og da dn fine mannen min kom hjem fra England med gaver som traff vldig blink, spurte han etterhvert: Ja, du skal vel lage blogginnlegg om dette … Og det kommer jo selvfølgelig:)Ha en fin helg, Ellen!Klem Karianne

  Liker

 5. Ja det var jo bra at dette öyeblikket også ble foreviget. Så kan jo barna vise for sine barn at; joda, bestefar han tok faktisk etttak der hjemme og. Jeg ser det veldig mye fremdeles at så ikke er tilfelle….Klem og trivelig helg!

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s